fleche_cote_droit

Prijzen en erkenningen

img_1


European Office Products Award

 
Voor de tweede keer op rij wint Lyreco de MVO Award (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) tijdens de “2013 European Office Products Awards”
 
Paperworld, de internationale beurs van kantoorbenodigdheden, vond deze maandag 28 januari plaats in Frankfurt. Met meer dan 1.800 exposanten en 50.000 bezoekers, is dit het event van het jaar voor onze industrie.
 
Tijdens de ceremonie van de awards werd Lyreco voor de tweede keer op rij beloond voor haar leiderspositie op het gebied van Duurzaamheid en de kwaliteit van nieuwe programma’s die vorig jaar werden gelanceerd (Eco Future strategie, Green Products Assessment, leveranciers sociale audits, enz.).
 
Doorheen hun perscommunicatie, zei OPI: “De jury heeft geacht dat Lyreco nog een stap verder is gegaan in haar engagement en haar acties voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om het in de woorden van de jury te zeggen; Lyreco is een overtuigende benchmark in een industrie die voortdurend in ontwikkeling is voor haar beleid en activiteiten."
 
Zoals in 2012, is deze award een bron van trots voor alle werknemers van Lyreco die dagelijks bijdragen aan ons plan van Duurzaamheid.
 
Steve Law met de Award tijdens de 2013 European Office Products Awards.