fleche_cote_droit

TERMS OF USE

LYRECO stelt deze website ter beschikking om zijn gebruikers van informatie te voorzien.
De inhoud in zijn geheel of delen ervan mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming hiervoor.

Alle foto's, beelden, grafieken, tekst, geanimeerde sequenties, logo's en merknamen die vermeld staan op deze website zijn beschermd door de wetgeving in verband met intellectuele eigendom en zijn eigendom van Lyreco. 
Elke download, reproductie, presentatie, aanpassing, vertaling, transformatie totaal of gedeeltelijk of transfer naar een ander medium(papier, geheugendrager, film, enz.) en of site zonder schriftelijke toelating van Lyreco is verboden en zal worden beschouwd als fraude. 

LYRECO behoudt zich het recht voor om iedereen te vervolgen die een inbreuk pleegt op het gebruik van deze website gegevens.

Elke creatie van tekstlinken naar de website van LYRECO maakt deel uit van LYRECO's voorafgaande schriftelijke overeenkomst. Neem contact met LYRECO voor meer informatie.

Neem contact met LYRECO voor alle informatie en inhoud van deze website.

U hebt het recht op toegang, aanpassing en vernietiging van persoonlijke informatie (gezien de wet op de privacy en data beveiliging). Om dit recht te laten gelden, neemt U gerust contact met LYRECO.